image001(001).jpg


VORES HISTORIE

"Oxford" blev fundet i 2007, startet med en Smart TV-leverandør, samlet Smart TV i Kina og Mellemøsten. Fra 2010 har vi modtaget flere og flere krav fra vores kunder globalt, søgt et pålideligt enkelt vindue, der hjælper dem med at styre alle de materialer og produktioner, der er nødvendige for deres elektroniske produkters samlingsprojekter og logistik.


Vi har derefter brugt mange år til at finde og oprette netværk med pålidelige elektroniske produkter og med forskellige produktionslinjer i Kina. Disse produktionslinjer er omkring medieafspiller, inkluderer Smart TV, Smart TV Box (IPTV Box), Fjernbetjening (Air Mouse og Keyboard), Portable Projector, DLP Mini Projector og PCB samling. Med disse opsætninger gør det os muligt at integrere og koordinere materialer og produktioner på en effektiv måde for vores kunder.


Nu er OXFORD International en af de mest effektive forbruger elektroniske produkter samling og elektronisk OEM tjenesteudbyder i Kina. Med stabil vækst og efterspørgsel fra kunder, for bedre at betjene vores kunder, etablerer vi kundeservicecentre i Nordamerika og Mellemøsten. Vores distributører er globale, som USA, Brasilien, Italien, Frankrig, Rusland, Dubai, Saudi Arabien, Indien osv.


image003(001).jpg


VORES MISSION

Med det komplette globale forsynings- og produktionsnetværk, som OXFORD har udviklet, herunder Smart TV, Android TV Box (IPTV Box), Fjernbetjening (Air Mouse og Keyboard), Portable Projector, DLP Mini Projector og anden Consumer Electronic Products distributionskanal. Vores mission er at integrere al denne produktion og forvalte dem til at blive kundens strategi Consumer Electronic Products-partner, der leverer effektiv, fleksibel og kvalitetsløs løsning til kundens Consumer Electronic Products Supply Chain.


image005(001).jpg


EFFEKTIVITET, FLEKSIBILITET OG KVALITET

EFFEKTIVITET

Med integrationen af forskellige produktionslinjer og ressourcekanaler giver OXFORD International nu en samlet løsning til kundens elektroniske produkters samlingsprojekter. Dette vil gøre det muligt for vores kunder at fordele deres ressource mere effektivt ved at fokusere på deres hoved- og kerneaktivitet som F & U og marketing.


FLEKSIBILITET

Vi samarbejder med forskellige producenter og har et internationalt logistikpartnerskabsnetværk på seks kontinenter. Fra produktioner, QC og Shipping leverer OXFORD vores kunder one-stop service.


KVALITET

OXFORD International har ikke kun revisor tilsyn med produktlinjen månedligt, men vi har også vores QC-team til at holde med produktionslinjen hver dag for at foretage den endelige inspektion. Alle produkterne skal videregive vores QC-hold inden afsendelse til vores kunder.


image007(001).jpg


"Shenzhen Oxford International Trading Co, Ltd" Det er mærker


image012.gif