Sådan ser du arabiske kanaler i USA, Canada, Australien og Sydamerika?

- Nov 01, 2018-

IPTV Channels  

Der er ingen tvivl om, at at se arabiske kanaler er meget vigtigt for arabiske familier, især i begyndelsen af deres nye liv i vest.

Psykologisk set vil adgang til tv-kanaler fra hjemlandet reducere ensomheden og fremmedgørelsen, sikre kontinuerlig underholdning for hele familien og på toppen af det betragtes som et godt værktøj til at undervise og forbedre mellemøstlige børn arabiske sprog.

Desværre er der ingen direkte udsendelse af arabiske kanaler via satellit i USA og Canada for at være uden for dækningsområdet for de arabiske satellitter som Nilesat og Arabsat som vist på kortet nedenfor.

arabic iptv

Heldigvis er der ved hjælp af IPTV-teknologi modtagere til arabiske kanaler via enheder, der bruger internettet. Disse enheder forbinder til et tv og overfører live-udsendelsen af de arabiske kanaler som MBC, Rotana, Bein osv. Med disse enheder kan du se de fleste arabiske kanaler i USA, Canada, Australien, Sydamerika, Afrika og hvor som helst i verden. IPTV-modtagere tilbyder brugeroplevelse, der ligner den almindelige modtager, der er vant til, ved hjælp af en reel fjernbetjening og brugervenlige brugergrænseflader. Disse enheder kan købes online og i mange tilfælde gennem lokale agenter i dit område.

I denne artikel besluttede vi at gennemgå en af de bedste modtagere på markedet, som er kendt som LIONSTAR IPTV Box .

LIONSTAR IPTV Box er en af de bedste arabiske IPTV-udbydere på markedet med en relativt overkommelig pris. LIONSTAR IPTV Box viser mere end 400 arabiske kanaler og mere end 2000 Online Movies via internettet uden månedlig betaling med et årligt abonnement. LIONSTAR IPTV Box er bundtet med premium-kanaler som MBC-kanaler og andre sæt af sports-, nyheder-, musik- og filmkanaler som Bones Sports, MBC Pro Sports, Aljazeera, Al Mayaden osv. Desuden indeholder LIONSTAR IPTV Box indbygget, i DVR-funktion, som gør det muligt for kunden at optage et hvilket som helst show på en hvilken som helst dato og / eller tid.

Arabic iptv box (6)Android Smart TV Box (3)

Med LIONSTAR IPTV Box finder du alt dit favorit tv-indhold i høj opløsning uden forsinkelse eller buffering. Det kan også sluttes til internettet via Ethernet-kabel eller Wifi. LIONSTAR IPTV Boxes har et ry for at tilbyde fremragende kundeservice også.

Der er forskellige modeller af tv-bokse, der kan arbejde med LIONSTAR IPTV, lære mere om LIONSTAR IPTV Boxes på www.uhdtvbox.com eller www.iptvboxarab.com .

Kontakt os for at få en test lionstariptv@foxmail.com .