IPTV set-top box vs Smart TV - Det smartere valg?

- Nov 28, 2018-


IPTV set-top box vs Smart TV? En gang i luksus har tv-apparater været en del af standardudstyr i stort set alle hotelværelser i et stykke tid nu. Men for nylig har den avancerede teknologi gjort det muligt for tv-apparater at blive mere end blot en dyr underholdningstjeneste til gæsterne. Da stadig større bredbåndsinternetforbindelser gør internettet til den fremherskende kanal for tv-indholdsleverancen, tilbyder tv-apparater nu ikke bare et helt nyt niveau af oplevelse for gæsterne, men også en fantastisk ny mulighed for, at hotellerne kan nå direkte og kommunikere deres tjenester til deres kunder.


iptv set top box


Der er to måder at udnytte den forbedrede kapacitet på det såkaldte internetprotokol-tv (eller IPTV) på hoteller. Det kan gøres enten via en separat enhed kaldet IPTV set-top-box (IPTV STB) tilsluttet tv-apparatet eller via et såkaldt Smart TV, der har IPTV-funktionalitet allerede indbygget.


iptv set top box


Dette ark viser nogle fordele og ulemper ved STB og SMART TV-klientenheder.

Funktioner Set-Top Box SMART TV
Valg af tv-modeller enhver tv-model Begrænset kun til SMART-modeller
Kontrol over OS fuld fjernadgang Begrænset eller ikke tilgængeligt
Centraliseret støtte fuldt understøttet Begrænset eller ikke tilgængeligt
Logfiler og diagnostiske fjernsamlerbare Begrænset eller ikke tilgængeligt
DRM tilgængelighed populær DRM til rådighed, nem at implementere nye DRM Begrænset til SMART TV-sælgerens valg
konvergens Kræv flere kabler for at forbinde STB til tv Mindre kabler, alt-i-en-enhed
Nye funktioner enhver tv-model Begrænset kun til SMART-modeller
4K support fuld støtte Begrænset eller ikke tilgængeligt
UI-ydeevne Uden mærkbar forsinkelse Kan vise forsinkelse
Let ledelse Samme ledelsesværktøj til forskellige modeller Hver model kræver en anden tilgang
Fejlfinding STB firmware er konstant opdateret og let at rette Egen software, der er svært at rette eller opdatere
Integration med tredjepartsløsninger fuldt tilgængelig Begrænset eller ikke tilgængeligt

IPTV STB'er , derimod, håndterer det udviklende IPTV-felt meget bedre. Generelt er de ikke bundet til proprietære løsninger i modsætning til Smart TV og kan derfor tilbyde et bredere udvalg af IPTV-indhold fra starten. Og hvis en bestemt tv-boks bliver forældet eller ophører med at arbejde på grund af en fejl, er det mere bekvemt og meget billigere at erstatte bare boksen end at erstatte hele tv'et, som det ville være tilfældet med Smart TV.

På trods af fordelene ved Smart TV med integrerede IPTV-løsninger , gør dedikerede IPTV-setkasser ikke kun et bedre arbejde til at levere IPTV-indhold til brugeren, men tilbyder også en fremtidssikker fleksibilitet til en pris, der ikke eksisterer eller på nuværende tidspunkt planlagt Smart TV kan match.


Interesseret i at finde mere om STB og Smart TV Hospitality TV Solutions?

For at træffe en korrekt beslutning, hvilken Hospitality TV Solution til at vælge dig, inviteres til at komme i kontakt med LIONSTAR IPTV konsulent. Både gæstfrihed tv-løsninger vil blive præsenteret for dig og fordele og ulemper ved begge løsninger vil blive drøftet dybere for fuldt ud at forstå dem. Udfyld formularen eller skriv en email på lionstariptv@foxmail.com.