Nybegynder: Hvad er DLP-teknologi og DMD-chip?

- Dec 06, 2018-

Når du køber en projektor, vil du ofte se skærmteknologikolonnen i projektorens specifikationsark, der siger "DLP-teknologi" eller "DMD-chip". Hvad mener de?


Først og fremmest er "DLP" en af de nuværende mainstream projektionsteknologier, og en anden mainstream projektionsteknologi er 3LCD-teknologi. På nuværende tidspunkt besidder DLP-projektorer og 3LCD-projektorer mere end 90% af markedsandelen i projektorer solgt over hele verden. F.eks. Domineres fladskærms-tv-markedet af LCD-tv og plasma-tv.

DLP TI


Nybegynder: Hvad er DLP-teknologi og DMD-chip?


DLP-logoet på projektorkroppen indikerer, at dette er en DLP-projektor

DLP projector


Bogstaveligt er "DLP" forkortelsen for "Digital Light Procession", som er digital lysbehandling, hvilket betyder, at teknologien først digitalt behandler billedsignalet og derefter projekterer lyset.

Så hvad er "DMD"? "DMD" er en forkortelse af "Digital Micromirror Device", som kaldes "Digital Micromirror Chip" på kinesisk. Det er en digital mikromirror komponent udviklet af TI (Texas Instruments, USA). DLP-teknologi kræver brug af DMD som den primære kritiske behandlingskomponent til gennemførelse af digital optisk behandling.


DLP-projektorer bruger forskellige DMD-chips til forskellige projektionsprogrammer

TI DLC display technology


Som en af de mest populære projektionsteknologier, der er til rådighed i dag, er DLP-teknologien en fuldt digital displayteknologi til pålidelighed, der giver den bedste bildekvalitet til en bred vifte af produkter, herunder forbruger-, kommercielle, hjemme- og professionelle projektorer og digitale biografprojektorer (DLP Cinema ). ). På nuværende tidspunkt har mere end 50 af verdens bedste projektions- og skærmproducenter lanceret DLP-baserede produkter.

● DLP pico projektor

DLP pico projector

DLP-mikrochip bruger den samme teknologi som den digitale biograf, men at formindske størrelsen på rosinerne har bidraget til DLP's store succes inden for mikrofremspring. Med sin mikroprojektionchipteknologi hjælper DLP sine hovedpartnere med at indlejre små DLP-mikroprojektionschips i håndholdte enheder, notebooktilbehør, legetøj og smartphones, hvilket gør det muligt at se i enhver situation.


● DLP-reklame-, hjemme- og uddannelsesprojektorer

DLP MINI PROJECTOR

DLP-teknologi er blevet standarden for en række innovative projektorer på markedet med en unik formfaktor, letvægtsstørrelse, høj lysstyrkeprojektion og rimelig pris. Alle DLP front projektionsprojektorer leverer fremragende billedkvalitet og uovertruffen billedpålidelighed. DLP introducerede verdens første lampløse LED hjemmebiograf projektor og den første 3D-projektor. Dataprojektorens 3D- og LED-funktioner introduceres i klasseværelser og konferencerum for at forbedre den interaktive læringsoplevelse.


● DLP Theatre DLP Projector

Med støtte fra Hollywood-direktører, filmskabere og filmfirmaer, fra den oprindelige film til digital projektionsteknologi, til realiseringen af 3D med en enkelt projektionsløsning, har DLP-teatret ført udviklingen i filmafspilningsteknologi. DLP er kendt for at give uovertruffen billedkvalitet, herunder evnen til at belyse lysstyrken på den største auditoriums skærm, der er i fuld overensstemmelse med DCI standarder og ultrahøj kontrast. Derudover kan DLP i væsentlig grad reducere interferens (såsom spøgelser) og tekniske problemer, som andre konkurrentteknologier ikke kan løse. I august 2010 annoncerede DLP lanceringen af DLP Cinema 4K chip enhancement, som vil skabe verdens lyseste og mest effektive digitale projektor.