Forskellen mellem satellit-tv-sætboks og netværks-tv-sætboks

- Apr 26, 2019-

Satellite Receiver


Satellit-tv set-top-boksen er hovedsageligt i stand til at konvertere signalet fra det digitale satellit-tv til et lyd- og videosignal i høj kvalitet gennem set-top-boksen og derefter overføre signalet til tv'et og afspille programmet gennem afspillerenhed på tv'et, så brugeren kan se det nyeste. TV show.


network tv boxNetværks-tv-set-top-boksen indeholder forskellige applikationer, såsom Youtube, Netflix, Facebook, IPTV osv. Du kan se 3D-film online og LIVE TV med IPTV-abonnement. Du kan også downloade din foretrukne apk-software til at spille på dit tv, chat, spille spil, let at bruge og billig, meget velegnet til satellit-tv-interferensområder, landdistrikter.


Forskel 1: Netværksprogram

Satellit-tv set-top-boksen kan kun se programmer, der transmitteres af satellit-digitale tv-signaler, og netværket TV-set-top-boksen kan kombinere netværket med tv'et, og tv'et bliver en kraftfuld storskærms Android-computer, som ikke kun har mere rig indhold, men har også adgang til Internettet. Spil, aktiviteter er forskellige.

Forskel 2: Regionale begrænsninger

Satellit set-top-bokse er nødt til at transmittere signaler, så nogle fjerntliggende områder med dårligt signal er modtagelige for interferens, hvilket ikke resulterer i nogen programmer. Netværks-tv-set-top-boksen påvirkes ikke af regionen, så længe der er et netværk med en router, kan du se programmet uendeligt.

Forskel tre: rutefunktion

Netværks-tv-set-top-boksen kan omdannes til en router, der i høj grad kan udvide dækningen af det ubegrænsede netværk. Set-top-bokse med satellit-tv har ikke en sådan funktion ..

Hvis du stadig har spørgsmål om satellit-tv-boksen og netværk-tv-boksen, er du velkommen til at e-maile os info@oxfordsz.com.