TV box køb

- Aug 29, 2018-

Opløsning

Først og fremmest, lad os starte med opløsningen. Boksen mainstream TV har 1680 * 1050 og 1920 * 1200 resolutioner, som kan bruges til at kende 22-tommer og 24-tommer LCD-skærme. Hvis du ønsker at opnå en højere definition TV effekt, skal du vælge 1920 * 1200 opløsning.

Grænseflade

Den mest almindelige er boksen VGA-TV fra den grænseflade synspunkt på grænsefladen output, og den anden er DVI, der kan undgå tab af signal og forbedre billede klarhed og detaljer. Fra input-interface, de mest almindelige og fælles er AV og S terminaler og VGA-i, og den generelle TV-boks vil blive udstyret, men de fleste producenter bruge S terminal til at slå VGA-i, som vil forårsage signal datakonvertering. Tab, så alle bør vælge standard VGA-i grænsefladen TV boks, når du vælger VGA TV boks. Boksen avanceret TV vil blive udstyret med farve forskellen terminaler, og mange spillere vil overføre PS3 og Wii-spil til den store skærm gennem komponenterne i TV boksen. Det er imidlertid værd at bemærke, at forskellen farvekomponenter af nogle TV bokse understøtter kun TV-apparater af 480i og 1080i farve forskellen terminaler, og der er stadig en vis forskel i definitionen.

Programmenuen

I programmet menufunktion, hvis din skærm LCD, så ikke vælge en ren CRT TV boks. Der er en hel del TV bokse omkring 100 yuan i verden, men disse TV bokse kan kun støtte ren CRT-skærme. Hvis du tilfældigvis til at være sådan en skærm, kan det være en økonomisk valg.