Hvad er IPTV?

- Nov 01, 2018-

IPTV

IPTV refererer til internetbaseret protokol-tv, hvor internettet bruges til at levere tv-programmer og videoer, der enten er levende eller på forespørgsel. IPTV er et system, hvor digital tv-tjeneste leveres til abonnenten via internetprotokolteknologi via bredbånds- eller internetforbindelse.

Det er lidt anderledes end digital video, der er tilgængelig af millioner af brugere på websteder eller apps som YouTube eller Netflix, men det deler en hel del af den samme allestedsnærværende, gennemtrængende karakter. I modsætning til standard kabel eller satellitforbindelse kan i IPTV flere tv-apparater også bruge et enkelt abonnement i et hjem.


IPTV er også en tjeneste, der kan spille i tv-bokse , Smart TV, Smart Phone, Mac-bog og computere. Med IPTV-abonnementet kan du se tusindvis live-tv uden kabel og satellit. Som f.eks. Arabiske tv-kanaler , Brasil-tv-kanaler , indiske tv-kanaler , spanske tv-kanaler osv.

IPTV Channels

IPTV giver seerne den ekstra fordel og bekvemmeligheden ved at kunne vælge det program, de ønsker at se, når og hvor de har lyst til at se det bortset fra at indstille sig til nogen Live TV-shows, der bliver udsendt i øjeblikket.

premium channel