Hvad er den nye smart projektor?

- Jan 17, 2019-

android 9.0 TV box

Hvad er den nye smart projektor?


På nuværende tidspunkt er projektoren ikke længere en stor boks til at spille PPT dias kun i klasseværelset eller i konferencelokalet. Det har været tæt forbundet med underholdning, liv, mode og intelligens. Hvad angår projektoren, er der noget nyt, du ikke ved? Lad os tale om dette emne med alle i dag.

Den tidligste brug af projektoren er at spille PPT til undervisning, konferencer, forelæsninger mv. Disse funktioner er også mest kendt for alle. Lad os fokusere på nogle andre funktioner:


1. Vis samtidigt med mobiltelefonen: Smartphone er forbundet med projektoren via kablet eller trådløst, så mobiltelefonens lille skærm bliver synkront projiceret på projektionsskærmen. Små skærm sekunder vender sig til storskærm. Big screen spil er mere behageligt.

2. Se tv-film online: De nuværende smarte projektorer har indbygget Android-system, du kan installere en bred vifte af videosoftware, se tv online for at se film. Med 100-tommers storskærm kan du opleve teatrets følelse.

3. Karaoke-funktion: en projektor og et forhæng plus en højttaler, så download en karaoke-app, du kan gøre dit hjem til et fantastisk KTV-værelse.

4. Brug som strømforsyning: De fleste projektorer på markedet har for øjeblikket en USB-grænseflade, denne grænseflade har funktionen til opladning af mobiltelefonen. Hvis du er udendørs, er telefonen ude af drift, og du bærer en lille bærbar projektor. Den indbyggede effekt af projektoren kan fungere som en strømbank.

5. Medieafspillerfunktion: De fleste projektorer har SD-kortspor, som regel kan du kopiere sangene, tegnefilm, videoer og film i SD-kortet, bare sætte SD-kortet i SD-kortsporet og afspille.

6. TV-skærmfunktion: Du kan også bare tilslutte din smarte TV-boks til projektoren via HDMI-kablet og nyde favoritfilmene på storskærm.

7. Lommelygte funktion: Nogle smarte projektorer har lommelygtefunktionen, du kan nemt bruge den som lommelygte.