Hvorfor er DLP projektor i stand til at stor raster fusion?

- Nov 30, 2018-

I feltet købe kunder DLP projektorer til storskærm Fusion. Desuden, køber de en LCD-projektor til brug alene. Kunder sammenligne og sige: LCD-maskine farven ser bedre ud. Hvorfor ikke bruge LCD projektorer til integration? Hej! Hvorfor? Hej! Jeg tror mange kunder har sådan tvivl.

DLP Projection

I projektionen teknologi bruger DLP reflekterende projektionen teknologi, mens LCD bruger transmission projektionen teknologi. Den tidligere har ikke en følelse af pixel struktur, billedet er naturligt og digitale billede restaurering er sande og nøjagtige. Selv om sidstnævnte har en reduktion af levende farver og høj farvemætning, kan det tiltrække øjne brugeren. Dog gitteret er relativt tunge, og pixel struktur af projektionsskærmen kan ses naturligvis.

LCD Projector

Gøre splejsning fusion, ikke kun den farve gengivelse grad, men også levetid er også nøgle-kæde.

DLP

LCD projektion Fusion, flydende krystal projektor efter en periode (ca. 200 timer) vises gradient farveforskel, ødelægge integriteten af billedet. Efter en periode, den overordnede farve på skærmen vises gule og den farve afvigelse er uregelmæssig. Dual-channel fusion viser, at en farve er mørk gul og én farve er normal gul. Hele billedet er opdelt i to dele, ødelægge integriteten af billedet.

projector