Trådløse tastaturteknologiske fordele

- Aug 29, 2018-

Globalt tilgængelig

Den trådløse Bluetooth-specifikation er gratis til brug for vores verdensomspændende medlemsvirksomheder. Producenter i mange brancher implementerer aktivt denne teknologi i deres produkter for at reducere brugen af rodet ledninger til sømløs tilslutning, streaming stereo, dataoverførsel eller talekommunikation. Bluetooth-teknologi opererer i 2,4 GHz-båndet, et industrielt, videnskabeligt, medicinsk (ISM) radiobånd, der ikke kræver en licens. Af denne grund er der ingen gebyr for brug af Bluetooth-teknologi. Du skal dog registrere dig hos din mobiludbyder for at bruge GSM eller CDMA, og du behøver ikke betale ekstra gebyrer for brug af Bluetooth-teknologi ud over enhedens omkostninger.

Udstyr

Bluetooth-teknologi er blevet brugt i et hidtil uset udvalg af applikationer, fra mobiltelefoner til biler til medicinsk udstyr, og brugere af dette teknologiområde fra forbrugere til industrielle markeder til virksomheder. Low-power, små volumen og billige siliciumløsninger gør det muligt at bruge Bluetooth-teknologi selv i meget små enheder. Tjek listen over produkter, som vores medlemmer tilbyder i produktlisten Bluetooth produktkatalog og komponentprodukt.

Er nem at bruge

Bluetooth-teknologi er en øjeblikkelig teknologi, der ikke kræver en fast infrastruktur og er nem at installere og konfigurere. Du behøver ikke et kabel til at forbinde. Det er nemt for nye brugere at bruge - bare have et Bluetooth-mærkeprodukt, tjek de tilgængelige profiler, og opret forbindelse til en anden Bluetooth-enhed, der bruger den samme profil. Den efterfølgende PIN-proces er lige så enkel som at arbejde på en pengeautomat. Når du er ude, kan du tage dit personlige netværk (PAN) med dig og endda oprette forbindelse til andre netværk.

Globale specifikationer

Trådløs Bluetooth-teknologi er den mest understøttede, mest alsidige og sikre trådløse standard på markedet i dag. En verdensomspændende kvalifikationsproces tester om et medlems produkt opfylder kriterierne. Siden udgivelsen af Bluetooth-specifikationen i 1999 er mere end 4.000 virksomheder blevet medlemmer af Bluetooth Special Interest Group (SIG). Samtidig er antallet af Bluetooth-produkter på markedet blevet fordoblet hurtigt. Antallet af produkter er fordoblet i fire på hinanden følgende år, og antallet af installerede basestationer kan nå 500 millioner ved udgangen af 2005.