Du skal være forsigtig, når du køber en hjemmeprojektor i 2019!

- Mar 30, 2019-

Med den gradvise forbedring af folks liv er forfølgelsen ikke begrænset til bopæl, ikke kun til penge, men folks forfølgelse begynder at udvikle sig på det åndelige niveau og sind.

Fra de forskellige ting i livet kan afspejles, især for familielivet, i ønsket om at skabe et hjemmestue teater, nu er brugen af projektorer til at erstatte det traditionelle tv-apparat til at omdanne familiens stue film og tv-underholdning gradvist blevet konsensus.

Ultra Mini Projector (1)

Vælg først de lumen, der passer til hjemmet


Den primære faktor for projektoren er niveauet af lumen. Selvom snesevis af lumen ikke er praktisk, som husholdning, jo højere lumen, desto bedre. Da det indendørs indendørsvolumen er begrænset, har kontrasten mellem den brydende lysstyrke og farveforskellen, som det menneskelige øje udsættes for, visse regler.

Overdreven brug af lys og kromatisk afvigelse i hjemmeprojektorer kan reducere det menneskelige øjes følsomhed i høj grad, så for meget lysstyrke er ikke en fordel. Generelt, uanset om det er et soveværelse eller en stue, er åbningsafstanden dybest set 3-4 meter, og væggen kan projiceres til en størrelse på ca. 100-200 inches. Med disse data er lumen mellem 1000-1500. Når du trækker i gardinerne i løbet af dagen og tænder for de små lys om natten, er lyset blødt, farveforskellen er blød, og den varme følelse er hovedtemaet i hjemmebiografen. Pæreens lumenintensitet skal svare til det faktiske rumfang og afstand.

DLP HD Projector

For det andet skal du vælge en lang levetid på pæren


Mange mennesker er ofte forvirrede over virksomhedens høje lumen og professionalisme, men de ignorerer levetiden på pæren. Nogle hjemmeprojektorer har en lampetid på kun et par tusinde timer, og prisen på en lampe varierer fra et par hundrede til tusind dollars, og det er besværligt at købe en ægte matchende lampe og udskifte den.

Det er testet, lampens levetid er mere end 20.000 timer, den konventionelle brug kan nå 20 år eller deromkring, kan siges at være en livslang levetid, virkelig opnå ikke noget tab af materiale, er et valgfrit produkt.

DLP HD Projector

For det tredje skal du vælge en rig og praktisk hjemmeprojektor


Hjemmeprojektor, hovedformålet er at se tv, film, spille spil, forbinde computere osv. Derfor skal indgangsterminalen have mindst HDMI, AV, VGA, denne maskine har fortrinsvis indbyggede højttalere og output skal have lyd terminaler til eksterne forstærkere og højttalere. Understøtt samtidig fjernbetjening.


Så du ved, hvordan du vælger en passende projektor til dit hjem.

Send dine spørgsmål til info@oxfordsz.com, hvis du stadig er forvirret over, hvordan du vælger hjemmeprojektorer.