IPTV hovedtræk

- Aug 29, 2018-

IPTV er en infrastruktur, der udnytter et bredbånd kabel-tv-netværk, med hjem-tv som den vigtigste terminal apparat, og tilbyder en bred vifte af digitale medietjenester, herunder tv-programmer via Internet Protocol. Funktioner er vist i:

1) brugere kan få høj kvalitet (nær DVD niveau) digitale medietjenester.

2) brugere kan have en bred vifte af grader af frihed til at vælge video-programmer fra forskellige hjemmesider på bredbånd IP-netværk.

3) opnå betydelig interaktion mellem medieudbydere af og medierne forbrugerne. Afspilning platformen vedtaget af IPTV vil være en typisk repræsentant for en ny generation af digitale hjemmemedier terminaler. Det kan konfigurere flere multimedia servicefunktioner efter brugernes valg, herunder digital TV programmer, visuelle IP-telefoner, DVD/VCD afspilning, Internet ture og e-mails. Og en bred vifte af online information consulting, underholdning, uddannelse og business-funktioner.

4) giver et stort fremspirende marked for netværk udviklere og udbydere af programmet. I øjeblikket Kinas kommunikationsindustrien er i rivende udvikling, og brugerne efterspørger i stigende grad informationstjenester, især bredbånd video oplysninger. Det kan siges, at Kina har dybest set besad de tekniske betingelser og markedsvilkår for energisk at udvikle IPTV.

Generelt, har IPTV og digital-TV ligheder og forskelle. De tekniske eksperter i Fiberhome netværk forklarede ligheder og forskelle mellem de to aspekter.