Microsoft relaterede nyheder

- Aug 29, 2018-

Microsoft udgav Windows Media Player 10 beta

Microsoft frigivet en teknisk beta af den nyeste media player software, Windows Media Player10, som ud over dens evne til at afspille lyd og video på en personlig computer, giver mulighed for online musik butikker til at sælge musik online.

Softwaren er også tilgængelig på mange bærbare medier playback enheder, der kører Microsofts Portable Media Center-softwaren.

Dens mest markante nye indslag er, at selve softwaren direkte kan give audiovisuelle værker distribueret af forskellige leverandører. Dette er klart svaret Microsoft gjort til iTunes musik opmagasinere, som har været en stor succes for sin rival Apple. Konkurrenter af Windows Media Player-software omfatter også RealNetworks' RealPlayer.

Microsoft understregede i sætningen: vi eksperimenterer med et nyt koncept kaldet "Digital Media Large Mall", som giver brugere med en lang række online musikbutikker og videotjenester, som spiller hos os. Software til problemfri samarbejde.

Microsoft sagde, den ny vinduer medieafspilleren er også velegnet til registrering-baseret musik-tjenester. På en hjemmeside, der giver sådan en tjeneste, kan brugeren hente og lytte til sangen efter registrering gebyr i stedet for at betale et gebyr for hver næste sang.