USB HUB FAQ

- Aug 29, 2018-

Langsommere

Under vista driftssystem, stik i USB-Hub (med 4 porte) og U disk, computeren beder om at fremskynde, kan du øge hastigheden?

USB-Hub er blot et redskab til at forlænge USB-interface. For at sige det rent ud, er det bare en grænseflade udvidelse værktøj. Faktisk brug af USB-Hub kun gør det muligt at bremse hastigheden af USB-enheder, og det er helt umuligt at få hurtigere. Den bedste måde er at tilslutte USB-enheden direkte til USB-porten på computeren i stedet for via USB-Hub. Især er den mobile harddisk absolut ikke at være let at bruge USB-Hub til at forbinde, som vil endda skade livet i din mobil harddisk.

Du behøver ikke at være opmærksom på denne prompt, fordi det er meget sandsynligt, at USB-Hub ikke er strøm nok til at forårsage denne prompt. Selv hvis du ændrer de andre knægte, virker det bedre. Desuden behøver USB-Hub ikke at oprette forbindelse til den mobile harddisk. Nogle USB-Hubs som kameraet er mere egnet. Tilslut ikke for mange enheder på USB-Hub, er det bedst at forbinde direkte til computeren.