Quad Core android tv-boks

Quad Core Android TV Box Amlogic S905W UHD 4K Quad Core Android TV Box-M18 M18 Quad Core Android TV Box har et stort bibliotek af streaming applikationer. Med fuld adgang til Google Play og forskellige tilpasningsmuligheder er M18 Quad Core Android TV-boxen en af de bedste Android TV-bokse ...

Produktdetaljer

Quad Core Android tv-box Amlogic S905W UHD 4K

image001.jpg

01.jpg

Quad Core Android TV Box-M18

02.jpg


M18 Quad Core Android TV Box har et stort bibliotek af streaming applikationer. Med fuld adgang til Google Play og forskellige tilpasningsmuligheder er M18 Quad Core Android TV Box en af de bedste Android TV-bokse i året. Jeg elsker bare den samlede kvalitet af enheden udover de stærke streaming muligheder.


En god ting om M18 Quad Core Android TV Box er, at den vil forbinde til dit tv ved hjælp af en HDMI-port. Når du er tilsluttet, er det nemt at opsætte enheden. Når du har oprettet, kan du streame ubegrænset indhold uden besvær.


Når du tilslutter din M18 Quad Core Android TV-box med dit tv, får du adgang til ubegrænset indhold fra ABC, CBS, PBS, Sling TV, NBC News og mange andre kanaler. Bortset fra at se tv-shows og film, kan du også spille spil ved hjælp af denne enhed. Selvom nogle af disse tjenester måske har betalt abonnementer.


03.jpg


04.jpg


Funktioner af M18 Quad Core Android TV Box

05.jpg


  • Android 7.1 Operation System

  • Stream 4K UHD og 1080p HD-videoer på dit tv fra internettet

  • Nem at oprette forbindelse til tv ved hjælp af HDMI-porten

  • Se dine yndlingsprogrammer og film uden satellit eller kabel-tv

  • Download apps og spil fra Google Play

  • Fungerer med alle populære streaming apps som YouTube, Hulu og Netfl


Parameter

Hardwarekonfiguration

CPU

Amlogic S905W 64bits Quad-Core Cortex-A53@1.5GHz

GPU

Penta-kerne ARM® Mali ™ -450

vædder

1G / 2G (DDR: 16bit / 32bit)

Rom

8G / 16G

TRÅDLØST INTERNET

Wi-Fi 802.11 b / g / n

Hukommelseskort

Støtte TF-kort, op til 128 GB

HDMI

HDMI 2.0

OTG

JA

VÆRT

USB 2.0

Operativ system

Android 7.1

Video Output

HDMI, AV

Audio Output

SPDIF

Bluetooth

Valgfri

Produktfunktion

Montering

Aftagelig opbevaring

Browser

Opera, SkyFile, Dolphin, Etc.

Medier

Støtte online video, tv, film, musik, radio

Kontor

Word, Excel, PowerPoint, PDF, TXT

3D

Indbygget 3D-acceleration kan være den perfekte boks til understøttelse af 3D-spil

Lydafspilning

Support MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV

Videoafspiller

Format

4Kp60 VP9 Profil 2

H.265 HEVC MP@L5.0 op til 4Kx2k @ 30fps

H.264 AVC HP @ L5.1 op til 4Kx2k @ 30fps

H.264 MVC op til 1080P @ 60fps

MPEG-4 ASP @ L5 op til 1080P @ 60fps (ISO-14496)

WMV / VC-1 SP / MP / AP op til 1080P @ 60fps

MPEG-2 MP / HL op til 1080P @ 60fps (ISO-13818)

MPEG-1 MP / HL op til 1080P @ 60fps (ISO-11172)

Real Video 8/9/10 op til 1080P

WebM op til VGA

Understøttet videostøtte med flere sprog og flere format
MJPEG og JPEG ubegrænset pixelopløsning dekodning (ISO / IEC-10918)

understøtter JPEG thumited, skalering, rotation og overgangseffekter

Filformat

Støtter * .mkv, * .wmv, *. Mpg, *. Mpeg, *. Dat, *. Avi, *. Mov, * .iso, *. Mp4, * .rm og * .jpg filformater

DLNA

JA

Sprogsupport

Indbygget 33 sprog

Pakke Detaljer

Pakningsstørrelse

Enhed: 9,3 * 9,3 * 1,9cm Gavekasse: 18,3 * 11,3 * 7,5cm
Kartonboks: 48 * 38,5 * 37,8cm / 38,5 * 37,3 * 25,3cm (40/20 stk)

Vægt

425g / gaveæske (kun enhed: 150g)

Indhold i pakken

1 * Tv-boksenhed

1 * IR fjernbetjening
1 * Adapter
1 * HDMI-kabel
1 * Brugervejledning


Hvis du er ny til at streame enheder og tv-bokse, så er dette stedet at starte.

Terminologien kan virke forvirrende, men rolig. Jeg er her for at guide dig gennem nogle af de grundlæggende. Mit mål er at gøre dette til et godt udgangspunkt for alle, der ønsker at lære mere.

Hvad er en Android tv-boks?


06.jpg


En Android TV-boks er simpelthen en tv-boks, der kører Android-operativsystemet. Dette er det samme operativsystem som det, der kører på din smartphone, tablet og millioner af andre enheder over hele verden. Operativsystemet er normalt Android 5.0, Android 6.0 og Android 7.1 (M18 Android TV Box). Hvis du ved hvordan du bruger din tablet eller smartphone, kan du nemt køre de fleste (hvis ikke alle) af disse apps på en Android TV-boks.


Hvad er forskellen mellem en Android-boks og et Roku eller Apple TV?

En tv-boks ligner et Roku eller et Apple TV, ligesom en MP3-afspiller ligner en iPod. Jeg vil fortælle dig, hvordan du kan bestemme, hvad der passer til dig, men lad os få nogle terminologi ud af vejen først.

Du har sikkert hørt en masse forskellige terminologier kastet rundt forskellige steder, fora og Facebook grupper: Streaming medie enhed, tv-boks, IPTV-boks, sæt bokse, media streamer, HTPC, Kodi boks og min personlige favorit Android TV boks. De er alle stort set den samme type enhed - noget der får indhold fra dit hjemmenetværk eller internettet til dit fjernsyn.

Hvorfor så mange forskellige navne?

Når du ser på dette billede, hvad kalder du det?


07.jpg


Hint ... det afhænger sandsynligvis af, hvor du er fra.

I Nordamerika kaldes disse enheder normalt Streaming-enheder eller Streaming Media-afspillere. Nogle gange bliver de fejlagtigt kaldt Roku kasser, selvom de kan laves af Amazon, Apple eller en af de mange andre producenter, jeg dækker på dette websted. Lad mig give dig et eksempel på noget lignende. Afhængigt af hvilken del af landet du befinder dig i, kalder du den sukkerholdige, kulsyreholdige drikkevare Pop, soda eller endda cola (selv når det ikke er cola). Så, medmindre det faktisk er en Roku, som du taler om, skal du ikke kalde det en Roku-boks. Det kan skabe forvirring for dig og den person, du snakker med.


I Europa kaldes de generelt Kodi-bokse på grund af populariteten af at installere Kodi og nogle af de streaming-addoner, der er tilgængelige. De kan også kaldes IPTV-bokse, fordi det er meget lettere at finde en Internet Protocol TV (IPTV) -service på den side af Atlanterhavet end her i USA. For at sige det, er IPTV en måde at få live-tv over internettet på.

Hvis du er i Asien, så er chancerne for, at du har hørt dem, der hedder tv-bokse. Personligt foretrækker jeg at kalde dem tv-bokse. Det er et mere generisk udtryk, sikkert, men enheden kan gøre så mange ting, som det bare giver mening mere.


En sidste ting. Du kan også se betegnelsen mini-pc. Tv-bokse kan helt sikkert betragtes som en mini-pc, men jeg tror, at de klumper dem ind i en kategori, som de ikke helt hører ind i. En mini-pc kan også omfatte alle små computere som en Intel NUC (Next Unit of Computing ). De kan normalt gøre alt, hvad din stationære pc eller laptop kan gøre. Nogle tv-bokse kan erstatte dit skrivebord, men de er undtagelsen, snarere end reglen.


Hvad gør det til en Android TV-boks?

08.jpg


OK, så det generiske udtryk er det, vi skal bruge, ikke kun i denne artikel, men i hele dette websted som helhed. Så hvad gør det til en Android-boks?

Forskellige virksomheder kan skabe forskellige skind eller lancere for at give det et tilpasset udseende. Generelt forsøger de at gøre det nemmere at bruge fra din stue sofa eller få det til at se mere ud som Netflix, hvilket giver mening. Netflix er en af verdens mest bedst streaming-tjenester, så efterligning af deres interface gør det lettere for nye brugere at gøre sig bekendt med deres nye tv-box.


09.jpg


Der er en vigtig ting at huske her, selvom:

Der er en stor forskel mellem Android TV og en Android TV Box.

Vent, hvad?

Følg med, for her er det, hvor det kunne blive lidt forvirrende.


Android TV vs tv-boks


10.jpg


På I / O-konferencen i 2014 lancerede Google Android TV. Det er et system, der organiserer dit indhold på én platform for nem organisation og søgning - herunder Googles egen voice search-funktionalitet. Du kan finde ud af alt om det officielle Android TV her.


Hvis det lyder velkendt, skal det.

Android TV er Googles forsøg på at køre dit mediehub. Vi har set en lignende indsats gennem årene fra Microsoft (Xbox), Sony (PlayStation og tilsluttede Blu-ray-afspillere), Roku, Amazon, Apple, og listen fortsætter og fortsætter. Android TV er det andet forsøg fra Google i dette rum fra Google - det tredje, hvis du tæller Chromecast. Google TV, som var deres første forsøg på at styre din stue, men aldrig rigtig fanget på.


Forskellen mellem Android TV og en Android TV-boks ligger i selve operativsystemet. Android TV er en speciel version af kernen Android OS. Android TV kan ikke køre hver app, i hvert fald ikke uden at rote din enhed. Men de apps, som den kan køre, er specielt designet til at blive kørt på dit fjernsyn i stedet for en berøringsskærm.


Sådan installeres Android TV Box?

11.jpg


M18 Quad Core Android TV Box er meget nem at installere. Den leveres med en komplet instruktionsmanual, der er let at forstå. Du behøver ikke engang denne vejledning til at installere TV-boksen, da du kun skal klikke et par gange her og der for at starte streaming med det. Du vil elske billedet og farvekvaliteten. Du vil aldrig have bufferproblemer, så det er værd at hver øre. Absolut en af mine foretrukne Android TV Boxes på markedet.


Hvad er IPTV (Internet Protocol TV)?

12.jpg


IPTV er hovedsagelig levering af medieindhold, videoer eller live-tv over et IP-netværk. Dette kan enten bruge det offentlige internet eller et privat lokalnetværk (LA) eller WAN. En IPTV-tjeneste kan leveres til en IP-aktiveret tv, mobiltelefon, tablet, bærbar pc eller pc og kan nemt indarbejdes i en video on demand-løsning.


IPTV bruges generelt af virksomheder og organisationer til at levere tv til venterområder, modtagelse og fællesrum (ofte integreret med digital skiltning). IPTV er også en populær løsning til levering af tv-tjenester inden for et hotel, hospital eller boligområde.

Her er nogle andre nyttige beskrivelser;


Internet Protocol Television (IPTV) er et system, hvorigennem tv-tjenester leveres via internetprotokolpakken via et pakkekoblet netværk som et LAN eller internettet i stedet for at blive leveret via traditionelle jordbaserede satellitsignaler og kabel-tv-formater.


Typer af IPTV-tjenester

Bortset fra at sende klassiske tv-kanaler, er de følgende interaktive tjenester også leveret af IPTV:

1) Video on Demand: Individuel levering af videoindhold til en abonnent. Det giver brugerne mulighed for at se film fra VoD-serverens mediebibliotek.

2) I nærheden af Video on Demand: Det er en pay-per-view-videoservice, der er beregnet til flere brugere, der abonnerer på nVoD-tjenesten. Indholdet af indholdsudsendelsen udarbejdes på forhånd, og abonnenter kan se på tidsplanen og se indhold efter deres interesse.

3) Tidsskiftet tv: Tidsskiftet tv giver abonnenter mulighed for at se live-udsendelser senere, så de kan afspille og genoptage deres bekvemmelighed. Tilbagespoling er også tilgængelig for tv-programmer

4) TV on Demand (TVoD): Udvalgte tv-kanaler registreres, så de kan ses, når det er praktisk.

5) Live Television: med eller uden interaktivitet tilføjet til tv-udsendelser, der er udsendt på nuværende tidspunkt.


Nuværende tilstand og fremtid for IPTV

IPTV har været i en kontinuerlig vækstvej i de sidste par år. Det samlede antal verdensomspændende IPTV-abonnenter har nu passeret 130 millioner mark. Nettotilførslen på seks millioner abonnenter er den højeste i de sidste 24 måneder til ultimo 2015. De blev styrket i høj grad af de sædvanlige mistænkte som Kina, hvor 3,7 millioner nye IPTV-abonnenter blev tilmeldt i 4. kvartal 2015.

Sådan kender du Kanalliste og VOD-liste?

Kontakt vores kundeservice for at få en detaljeret kanalliste.


Land

Antal tv-programmer

afghansk

20

afrikansk

55

arabisk

346

Azerbajian

15

Belgien

16

Brasilien

268

Bulgarien

50

Danmark

16

engelsk

88

Espana

69

Finland

8

Frankrig

100

Tyskland

79

Holland

59

Indien

64

Italien

54

kurdisk

87

latin Amerika

116

Mexico

38

Norge

26

persisk

64

Polen

66

Portugal

47

Rumænien

49

Rusland

211

Serbien

19

Sverige

77

Switherland

45

Kalkun

139

Ukraine

33

USA

59

Sport HD

28

Sport SD

14

Børn

24

Multi Choice

7

Min HD

20

Nyheder

29

Platinium HD

29

Popcorn

30

SATIP

27

VOD

2353


Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er MOQ? Kan jeg købe prøver til test?

Hvis du har brug for de tilpassede android TV Boxes, så vil det have MOQ. Men for vores normale modeller er ethvert beløb ok. Prøver er tilgængelige.

2. Fungerer adapteren til android tv-box til vores land?

US / UK / EU / AU Standard Plug er valgfri. Bemærk venligst, når du bestiller.

3. Hvordan kan jeg nyde garantien?

For Android TV Box er garantien 12 måneder. Hvis tv-kassen har kvalitetsproblemer på vores side, sender vi dig nye kasser, der skal erstattes. Vi kan også give dig 1% til 3% reservedele, når du bestiller ordren. Så det vil være nemt for dig at erstatte eventuelle problemer.

4. Støtter din Quad Core Android TV-box IPTV?

Ja, alle vores android tv-bokse understøtter IPTV.

Tak for dit besøg, hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

E-mail: lionstariptv@foxmail.com

Skype: LIVE: lionstariptv

Hot Tags: quad core android tv-box, Kina, fabrik, udbydere, engros, citat, gratis prøve

Undersøgelse

Du kan også lide